Det er ganske sinnsykt, i fjor tok jeg ikke bacheloren veldig seriøst, men langs veien fant jeg det jeg brenner for og mye driv. Nå som jeg endelig har ambisjoner og noe å leve opp til er alt mye skumlere. Jeg ble uteksaminert med «upper second class honours» altså B i snitt på hele året. Så i år føler jeg at jeg må få det samme eller bedre. Å få A på ett kreativt studie er veldig vanskelig, det er ikke noe 2+2=4, det er mer som læreren min sier at 2+2=»my wierd uncle Bob». Så langt har jeg fått høye B’er, så jeg har hvertfall ikke gjort det verre enn i fjor enda.

 

Jeg har offisielt startet på mitt andre semester, i dette semesteret (til midten av mai) vil jeg researche og planlegge masterprosjektet mitt. Jeg har researchet bærekraftig livsstil, og ønsker å lage en «idiots guid til global oppvarming». En bok som forklarer så enkelt som mulig hva global oppvarming er, hva effekt det har på jorden og noen eksempler på hvordan folk kan leve mer bærekraftig. Med mye infografikker og sammenligninger. Dette er noe jeg brenner veldig for og noe jeg kunne trives å jobbe med, å vise informasjon på en måte som folk kan forstå og bry seg.

 

Så nå får jeg bruke mye tid på å navigere gjennom ett hav av både sann og falsk informasjon som finnes på nett, i bøker og gå på diverse arrangementer. Bokstabelen min er snart like høy som hunden, og kun etter to uker! Om bare ett par uker skal jeg til Brighton og VegFestUK, som er en helg lang vegan festival / marked! Jippi! Jeg har også en lang liste organisasjoner og butikker jeg skal besøke.

 

Så det er mine neste 3,5 måneder, og etter alt det .. vell, då skal jeg faktisk gjøre hele master oppgaven min i 3,5 måned til! Siden dette kun er starten på planleggingen kan jeg ikke love at sluttproduktet blir det jeg har tenkt nå, for det skal være ferdig om 7 måneder.