I januar i år, 2019, fikk jeg nok av å søke jobber. Jeg viste om jeg måtte skrive en til søknad, gå på ett til jobbintervju eller få enda ett avslag kom sjelen min til å dø.

Det å jobbe med laserkutting har vært en drøm i noen år, men noe jeg aldri satset på og trodde var for dyrt å satse på, men nå skulle jeg satse. Jeg booket ett møte med noen som solgte laserkuttere og planen var å ta opp lån, kjøpe laserkutter og jobbe 100% hjemmefra. Da de fortalte meg hvor dyrt det var å kjøpe, men at det eksisterte alternativer falt valget på å bli medlem i makerspace. Marineholmen makerspace var i kort avstand fra meg, månedsprisen var grei og de hadde det jeg trengte av utstyr.

Heldigvis på grunn av min utdanning, erfaring og kurser kunne jeg lage meg selv en nettbutikk og vet mye om sosiale medier, markedsføring og oppsett av alt. Jeg bygget meg en nettbutikk, jeg satte opp sosiale medie kontoer, jeg laget en del produkter opp, tok bilder og lanserte BMdesign.

Før jeg startet gjorde jeg selvfølgelig en del research på andre som driver det samme, det jeg fant da var at det er mange som laserkutter, men heldigvis var det ikke så mange som var så flinke på spesiallaget design. Jeg viste også, fra interessen når jeg har postet på min private instagram, at det var interesse for produktene jeg lagde.

Etter BMdesign ble lansert kjørte jeg konkurranser for å øke synligheten i sosiale medier, men også for å få produktene mine ut blant folk. Det at folk kan få ta, kjenne på og se produkter i bruk hos andre vil jeg si er den beste reklamen. Og det å gi ett gratis produkt er billigere enn å kjøre en annonse på nett.

Og resten av historien om BMdesign er under skriving. Pr. i dag har jeg hatt kunder fra over alt i Norge og til og med forespørsler fra utlandet! Jeg får til tider utrolig mange ordre og henvendelser om produktene mine, andre perioder er det stillere. Drømmen er selvfølgelig å bygge opp og kunne drive med dette for alltid. Jeg elsker faktisk å drive BMdesign, drive med sosiale medier, nettbutikken, snakke med kundene mine, designe produkter som folk blir så fornøyd med og ikke minst kunne stye min egen jobbhverdag!