Bianca

Jeg heter Bianca og er eieren av BMdesign. Jeg har bachelor i grafisk design og master i visuell kommunikasjon. Jeg startet BMdesign 17 februar i 2019. BMdesign holder til i Bergen og lager spesialdesignede laserkuttet produkter. Her får du løsningen og produktene ønsker, men ikke finner i butikk.

Jeg tilbyr også grafisk design tjenester som logo, webdesign, layout og lignende. I tillegg har jeg flere kurs innen digital markedsføring og hjelper gjerne bedriften din med sosiale medier og markedsføring.

Jeg er født i USA og flyttet til Norge som 8 åring. Tilbrakte resten av oppveksten på Karmøy før jeg flyttet til Bergen for å studere etter videregående. Vel fremme i Bergen forelsket jeg i både byen og en bergenser, så jeg ble værende. Jeg og bergenseren min pakte baggene og fullførte bachelorgraden i England. Siden vi trivdes så godt i England og med å lære, ble vi ett år til og tok en intensiv master. I løpet av dette året ble Pixel en del av familien. Etter endt utdanning i 2016 flyttet vår lille familie hjem til Bergen igjen. Året etter stod bryllup og giftemål for tur. Etter over 2 år som arbeidssøkende i ett vanskelig marked startet jeg BMdesign.