I vår siste leilighet hadde vi en liten plass under en bratt trapp der ting bare ble stuet. Det var det første som møtte øyet da du gikk inn inngangsdøren og det var forferdelig. Jeg ville bygge noe som kunne brukes som nyttig oppbevaring og se bra ut og slik ble det.

Jeg ryddet alt som var der, vurderte hva som skulle være der og hva som kunne oppbevares andre steder. Jeg tok mål og laget en skisse på hva jeg ville ha.

Jeg valgte OSB plater fordi jeg liker det røffe utseende. Jeg fant en sort lasur på Ikea og lakket ett strøk. Synes det ble utrolig kult for noen plasser trakk det mer inn enn andre. Vi hadde også en del detaljer i kobber i den leiligheten så jeg valgte å lage håndtak av kobberrør. Jeg limte filtknotter under så de sklir lett. Jeg lagde også en hylle i den ene av tykk papp som jeg stiftet fast.