I dag ville jeg dele oppskriften på min bønnenachos som jeg har fått mye skryt for!

Til en stor ildfastform og ca 6 voksne brukes følgende:

  • 460 g kidneybønner (2 eldorado bokser)
  • 2 krukker firstprice salsadip
  • 3 poser Old El Paso Nachips
  • 1 stor paprika
  • 1 rødløk
  • 4 store sjampinjong

Først hakker du løk, sjampinjong og paprika og surrer det i en stekepanne. Deretter har du begge krukkene salsa i og lar det småkoke litt.

Legg ca 1,5 pose chips i bunn av en stor ildfastform (den jeg bruker er 25×38). Hell fyllet jevnt over hele formen og legg resten av chipsen over. Sett formen i ovnen på 200 grader i ca 8-10 minutter til chipsen er gyllen.

Serveres med Verdens Beste Veganske Ostesaus, hjemmelaget guacamole, Oatly iMat Fraiche og gjerne litt ekstra salsa!