Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan BMdesign samler inn og bruker personopplysninger.

Kontakt oss på hei@bmdesign.no om noe er uklart, eller du lurer på hvilke opplysninger vi har om deg.

Personopplysninger er alle typer av informasjon som kan relateres til en identifiserbar person, slik som navn, e-postadresse, IP-adresse, tlfnummer osv.

1. Hva lagrer vi og hvorfor?

Vi vil ikke bruke personopplysninger til andre formål enn det som opprinnelig var intensjonen.

1.1 Kjøp

Vi samler inn informasjon knyttet til kjøp av produkter for å kunne følge deg opp i prosessen. Kjøpshistorikk blir lagret i tilknytning følgende data: Fornavn, etternavn, land, adresse, telefon, epost.

 

1.2. Kontaktskjema

Vårt formål ved innsamling av personopplysninger fra kontaktskjema er for å behandle deg som kunde, samarbeidspartner, eller interessent. Vi trenger disse opplysningene for å holde kontakt, identifisere ditt behov, og for å kunne stille spørsmål ved kjøp og gi eventuelle tilbud. Vi samler inn opplysninger som navn, tlfnummer og e-post gjennom vårt kontaktskjema  Dette er opplysninger du frivillig gir oss, og ikke noe vi samler inn uten at det er en interesse fra deg. Opplysningene fra kontaktskjema blir registrert i vår mail hei@biancamidboe.no og i publiseringsverktøyet vårt WordPress.

 

1.3. Google Analytics

For å analysere informasjon om hvordan besøkende bruker nettsiden bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Dette er for å kunne forbedre og tilpasse nettsiden slik at den blir bedre for besøkende.

Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin). Disse gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Data knyttet til informasjonskapsler slettes automatisk 14 måneder etter registering.  Du kan selv administrerer bruken av informasjonskapsler.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

 

1.4 Hotjar

BMdesign bruker Hotjar for å bedre forstå våre brukeres behov og for å optimalisere brukeropplevelsen. Hotjar gir oss informasjon som for eksempel hvor mye tid besøkende bruker på hver side, hvilke linker som klikkes på, etc. Dette lar oss tilpasse og forbedre siden basert på innsikt. Hotjar bruker cookies for å samle inn data om hvordan besøkende benytter siden basert på IP-adresser (kun lagret i anonymisert form), skjermstørrelse, enhetstype, nettleser, geografisk lokasjon (kun land), og foretrukket språk. Hotjar lagrer denne informasjonen i en pseudonymisert bruker-profil. Hotjar og BMdesign vil aldri bruke denne informasjonen for å identifisere individuelle brukere eller for å koble sammen med andre data på bruker. For flere detaljer, vennligst les Hotjars personvernerklæring.

 

1.5 MailerLite

Bmdesign bruker MailerLite som nyhetsbrev-system. Det er frivillig å melde seg på, og enkelt å melde seg av. Du kan når som helst oss eksplisitt om at dine data slettes. MailerLite vil oppbevare din e-post på sine servere, og de vil være synlig for BMdesign, sammen med statistikk om åpnings-frekvens og klikk-frekvens. Se mailerlite.com/legal for mer informasjon rundt personvern hos MailerLite (engelsk).

 

2. HVEM HAR TILGANG TIL DATAENE?

Det er kun BMdesign som har tilgang til personopplysningene. Vi selger aldri informasjonen videre til tredjeparter. Informasjon som trengs for fakturering vil gis videre til regnskapsfører og til eventuelle samarbeidspartnere ved direkte fakturering fra f.eks. trykkeri til kunde.

Bianca Midbøe er på vegne av BMdesign behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

3. HVOR LENGE LAGRER VI DATA?

Vi lagrer data tilknyttet kjøpshistorikk og kommunikasjon så lenge samtykket er aktivt. Vi lagrer analysedata i 14 måneder.

 

4. DIN RETT TIL INNSYN, RETTING OG SLETTING

Du har rett på innsyn i de opplysningene vi har lagret om deg, hva de brukes til, hvem som har tilgang til de, hvor lenge de blir lagret og hvor dataene er hentet fra. Du har rett til å be om endring av dine opplysninger.

Du har også rett til å kreve sletting av personopplysninger du mener er unødvendig. Du har også rett til å trekke tilbake ditt samtykke dersom et samtykke var utgangspunktet for vår lagring av dataene.

Kontakt oss gjerne for innsyn, retting eller sletting, eller om det skulle være noe annet du lurer på.